LochemEnergie


Coöperatie LochemEnergie

De coöperatie LochemEnergie heeft op de algemene ledenvergadering (ALV) van 18 maart 2018 uitgelegd wat hun doelstellingen zijn, hoe zij te werk gaat en hoe het lidmaatschap van deze coöperatie functioneert. Ook heeft ze een aantal suggesties richting de bewoners van Berkeloord gedaan over hoe besparing van energie bereikt kan worden en hoe geparticipeerd kan worden in zonnepanelen elders. Ook is kort de elektrische deelauto toegelicht. Als je meer wilt weten over de coöperatie LochemEnergie klik dan op het logo.

Presentatie LochemEnergie


Wat kunt u nu al doen?

Op de vraag wat mensen meteen vandaag of morgen al kunnen doen aan verduurzamen zegt de coöperatie LochemEnergie het volgende:

  • Maak thuis een afspraak met een energiecoach via https://www.energieloketlochem.nl
  • wil je wel zelf zonne-energie opwekken maar weet je nu al dat je geen geschikt dak hebt? Geef je dan vrijblijvend alvast op. We hebben een wachtlijst waar je je via deze link kunt opgeven: https://www.lochemenergie.net/producten/collectieve-opwek-van-energie Je zit nog nergens aan vast, en we sturen je bericht zodra er een nieuw park beschikbaar is. Hoe meer mensen op de wachtlijst, hoe eerder een nieuw dak vol.
  • en natuurlijk: iedereen die zich aangesproken voelde bij de coöperatieve gedachte en de stappen die we zetten om Lochem een stuk duurzamer te maken: meld je svp aan als lid. Voor de contributie van slechts € 25,50 hoef je het niet te laten.

[Bijgewerkt: 08-09-2018]